لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
Photobucket

tukar LINK meh (:

♥ ♥hai hai . inii blog baru lah . yang lama dah stuck :) sila follow. terima kaseh sayangg ♥ ♥

Tinta Buad Mu Adik


nama : Sumayyah Wardah Zaidi
assalamualaikum .


adik sayang , adik ., kakak nak mintak maaf sangat sangat kat adik . selama ni , adik je yang bagi surat mintak maaf kat kakak . masuk jea bilik , ade surat . kakak tahu , tu mesti surat dari adik . lepas kakak baca , kakak buang . menyemak je kat dalam bilik . pastu adik tanya , mana surat tu , ? "kakak dah buang .!! bersepah bilik dengan sampah karang .!! " jahat kan kakak . banyak sangat surat adik bagi . satu pun kakak tak pernah balas apatah lagi menghargai . tapi , lepas kakak baca surat tu , kakak senyum . waahhh . adik aku . baik nye . mintak maaf kat aku . tapi aku . ?


adik . , kakak selalu dibandingkan dengan adik . adik kecik kecik dah baik . dah tunjuk contoh yang baik . tapi , NAKAL tu biasa lah . budak budak . ummi selalu cite , time kakak kecik kecik dulu , perangai dah macam ape . dengan garang nye . mulut laser nye . dengan ganas nye . hah , yang buruk buruk sume ada pada akak time kakak kecik dulu . besar ni punn , banyak jahat dari baik . kakak tunjuk contoh contoh yang tak elok pada adik adik . HEHE :D sebab tu ummi selalu cakap adik lagi matang dari kakak . kakak tak kisah punn .
kakak mintak maaf selalu marah adik . tapi , adik pandai melawan . menjawab . lagi lah kakak marah . tapi , ummi cakap , kakak yang tunjuk teladan yang "BAIK" tu kat adik . tengok ,! kakak juga yang kena . kakak marah bukan sebab kakak nak . tapi kakak tak boleh control . KAHKAH :DD . adik punn tahu kakak sayang adik adik kakak . cume kakak bukan kakak yang baik . kakak tak tunjuk contoh contoh yang baik sebagai seorang kakak . kakak dah cuba , tapi , , separoh jalan je . HUHU . oke pe .:)


sian adik . ! pagi tadi adik kena marah denga kakak . tapi slah adik . salah kakak juga kott . hehe :p adik tu degil . kakak dah cakap kan jangan bukak pintu tu kuat kuat . nanti cabot tombol die . kang tak berpintu bilik ni .!! kakak dah cakap time kakak tido , jangan kacau . tak boleh diganggu . tapi adik slumber je kan . haa . kan dah kena marah . hoho . pastu kakak kan jahat saje je nak tengok adik menangis . sebab waktu kakak marah adik tu , adik tak menangis lagi . so , akak akan puas hati kalo tengok adik menagis dulu . HAHA . pastu kakak pulak kena marah dengan ummi . eleh . konon adik tu kecik lagi . geram . pastu kakak sambung tido balik . hish . apa nak jadi dgn kakak kan ?


adik selalu tanye ummi kan bila kakak nak pindah umah ? bile kakak nak kawen ? bila kakak nak pergi PLKN . bile kakak nak sambong belajar . bile kakak nak kua dari rumah .
HAHAHA :DD sebab adik tak sabar nak guna bilik kakak kan ?? hee . kesian . orang tu takde bilik . takpe takpe . nanti kakak kerat due bilik kakak tu . heheh . tunggu lah kakak kawen nanti . adik ambek lah bilik tu . LALALA . malam malam punn adik mmg selalu tido dgn kakak . cume kadang kadang tu je kakak perlukan privacy . ye dik ? malam tadi adik suruh kakak lukis baju . design baju . fesyen fesyen gitu . ! kakak punn lukis . SORRY dik . tangan kakak takde seni . hehe . lukis gitu gitu je . oke what .! HEE .




adik , kakak sayang adik adik kakak . cuma kadangkadang tu , korang selalu buat kakak marah . erghh .!! takpe takpe . miss u so damn .!






                                          t h a n k y o u b a g i p i n j a m m a t a m e m b a c a