لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُl
Photobucket

tukar LINK meh (:

♥ ♥hai hai . inii blog baru lah . yang lama dah stuck :) sila follow. terima kaseh sayangg ♥ ♥

Ringankan blog ?

hai assalamualaikum . salam Ramadhan .
hari nii hari yang ke21 dah puasa kan. ?
huh . kejap jea rasa . pejam celik pejam celik *tuh jea lah ayat yang bese guna . hehe
dah nak raya . kan kan . ? jgn terlalu kejar ke raya , terlepas malam lailatul qadr .

okayy . ! takde apa pun nak diceritakan melainkan yang kau org tgok kat title entri
_R i n g a n k a n b l o g _
yeahhh .!
ada sorang akak nii cakap blog saya nii lambat loading sbb berat . 
okay . tak kesa lah . sbb blog yang ringan dan cepat nak loading 100kb and below .
macam saya punya nii about 73 sumthing . camne nak check ?


okay lah .

lepas nii dah nak balik hostel . HEE :'( kbai 


                                          t h a n k y o u b a g i p i n j a m m a t a m e m b a c a